UVJETI KORIŠTENJA

 

Dobro došli na web-stranicu https://www.rhino.hr (u daljnjem tekstu web-stranica). Rhino produkcija d.o.o. omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web-stranice koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje na web-stranici https://www.rhino.hr.

Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju web-stranice

Rhino produkcija d.o.o. neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem web-stranice.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će web-stranica uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na web-stranici zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Rhino produkcije d.o.o. ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na web stranici, o tome je dužan izvijestiti Rhino produkciju d.o.o. koristeći adresu: rhino@rhino.hr

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Rhino produkcija d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web-stranice.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi web-stranica radila pravilno i imala sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem web-stranice dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na web-stranici vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Rhino produkcije d.o.o.. Rhino produkcija d.o.o. nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Sadržaj web-stranice

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima web-stranice.

Promjene sadržaja web-stranice

Rhino produkcija d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na web-stranici bez obaveze prethodne najave. Rhino produkcija d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Promjene Uvjeta korištenja

Rhino produkcija d.o.o. zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web-stranici Rhino produkcije d.o.o. https://www.rhino.hr.

Contact

Piši nam

Izazivamo te da nam se javiš i kažeš nam malo više o projektu.

Rhino produkcija d.o.o.
Ciglarska ulica 35B, 10251 Hrvatski Leskovac
Hrvatska
OIB 40826829003
Skladište: Stara cesta 34
10251Hrvatski Leskovac
Hrvatska

Nikola Basletić, CEO
+38598463110
Mladen Bjelkanović, CEO
+38598381407
Contact